Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

Η Κρέας με Σαλάτα δίαιτα

Η Κρέας με Σαλάτα δίαιτα ειναι μια πραγματικά αποτελεσματική διατροφική δίαιτα που αποφέρει σχετικά γρήγορα καρπούς. Να χάσετε από 10 έως και 15 κιλά σε έναν μηνά!


Το πρόγραμμα είναι απλό και ανώδυνο μέχρι και απολαυστικό για τους λάτρες του κρέατος. Η δίαιτα – διατροφή Κρέας με Σαλάτα είναι ακριβώς αυτό που λέει ο τίτλος της.

.
Έκτος από το πρωινό όλα τα υπόλοιπα γεύματα θα αποτελούνται από κρέας και σαλάτα. Μπορείτε να τρωτέ πολλές φόρες την ημέρα από λίγο. Φυσικά το τελευταίο γεύμα θα καταναλώνεται, για τα καλύτερα αποτελέσματα, όσο νωρίτερα γίνεται, δηλαδή συνήθως πριν τις 8 το βραδύ για τον χειμώνα και πριν τις 9 το βραδύ για το καλοκαίρι.
.
Μπορείτε να φάτε οποιοδήποτε κρέας το οποίο να είναι μαγειρεμένο με τον οποιοδήποτε τρόπο της αρέσκειας σας. (Χοιρινό, μοσχαρίσιο, αρνίσιο, κατσικίσιο, κοτόπουλο – βραστό, ψητό, τηγανιτό, σχάρας – γύρο, σουβλάκι, κοκορέτσι, μπριζόλα, φιλέτο κ.τ.λ.) Μπορείτε επίσης να αντικαταστήσετε το κρέας με το ψαρί της αρέσκειας σας
.
Η σαλάτα επίσης μπορεί να αποτελείται από διάφορα λαχανικά τα οποία μπορείτε να τα εναλλάσσετε όπως εσείς θέλετε, και μπορείτε να την συνοδεύετε με όσο λάδι και αλάτι θέλετε και ακόμα να την τρωτέ με το κρύο σώς – σάλτσα – ντρέσινγκ (dressing) της αρέσκειας σας. Δηλαδή μπορείτε να δημιουργείτε και να τρωτέ διαφορετικές σαλάτες που εύκολα μπορείτε να βρείτε online με την πληκτρολόγηση μερικών λέξεων σε μια μηχανή αναζήτησης όπως το google.
.
Η πρωτεϊνική δίαιτα αυτή στοχεύει στην μηδαμινή κατανάλωση υδατανθράκων (πατάτες, μακαρόνια, ρύζι) και ψωμιού (εκτός του απαραίτητου πρωινού) αλλά και στον σωστό εμπλουτισμό του οργανισμού μας με τις απαραίτητες βιταμίνες και πρωτεΐνες. Υδατάνθρακες και ψωμί εμπλουτίζουν με τεραστία ποσότητα ενέργειας τον οργανισμό μας και που όταν δεν μπορούμε να «κάψουμε» αυτήν την ενέργεια, απλούστατα μας παχαίνουν.
.
Από προσωπική εμπειρία αλλά και από μαρτυρία κοντινών προσώπων η δίαιτα αυτή είναι άκρως αποτελεσματική. Ακόμα και με το παραστράτημα μιας ημέρας από την δίαιτα μέσα στην εβδομάδα τα αποτελέσματα είναι άκρως ικανοποιητικά. Οι δυσκολίες είναι περισσότερο ψυχολογικές και λιγότερο χρηματικές ή και γευστικές. Δηλαδή είναι βαρετό και αποκρουστικό όταν γνωρίζεις τι θα φας σχεδόν κάθε μέρα, όπως και με όλες τις δίαιτες. Πάλι σαλάτα και κρέας; Μπούχτισα! Αν όμως το καθημερινό μας τραπέζι περιείχε ανάμεσα στα υπόλοιπα πιάτα κρέας και σαλάτα δεν θα γκρινιάζαμε.
.
Αυτό όμως που κάνει αυτήν την δίαιτα επιθυμητή είναι ότι όταν επιτύχουμε τον στόχο μας, να χάσουμε δηλαδή 5 – 15 κιλά, μπορούμε να αρχίσουμε να τρώμε ότι θέλουμε απλά για μικρά διαστήματα – μια έως δυο μέρες την εβδομάδα, μια έως δυο εβδομάδες τον μήνα – να τρώμε μονό Κρέας με Σαλάτα.
.
Δεν έχετε τίποτα να χάσετε! Ειδικά τις ζεστές και καυτές μέρες του καλοκαιριού.
Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου