Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

ΧΑΣΤΕ ΒΑΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΑΥΤΗ ΑΣΚΗΣΗ

Χάστε βάρος χωρίς δίαιτα : Ξαπλώστε Μόνο 3 φορές την ημέρα για 5 λεπτά, αλλά με αυτόν τον τρόπο!
lie-300x165
Δεν θα βρείτε ποτέ ευκολότερο και ταχύτερο τρόπο για  απώλεια βάρους. Ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό. Εν πάση περιπτώσει, κατά τη διάρκεια των τελευταίων 10 ετών, ο Ιάπωνας γιατρός Fukutsudzi βοηθά τις γυναίκες να χάσουν βάρος, όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Ο τρόπος του είναι χωρίς το καθεστώς της διατροφής, εξαντλώντας ασκήσεις και χαρτζιλίκι.Χάστε βάρος χωρίς πείνα και  με αυτή την άσκηση Ξαπλώστε μόνο 3φορές την ημέρα για 5 λεπτά, αλλά με αυτόν τον τρόπο!
Η μέθοδος αυτή εξηγείται από τους Ιάπωνες στο βιβλίο του που κυκλοφόρησε σχεδόν έξι εκατομμύρια αντίτυπα σε όλη την Ασία. Προφανώς, δεν είναι αρκετά γνωστή.
Ο γιατρός δηλώνει ότι κάποια συγκεκριμένα εργαλεία για τη γρήγορη απώλεια βάρους δεν είναι απαραίτητα. Θα χρειαστείτε μία μεγάλη πετσέτα, σπάγκους ή κορδέλα για να στερεώσετε την πετσέτα σε ρολό, και επίπεδη επιφάνεια-τρεις φορές για πέντε λεπτά κάθε μέρα.
Η μέθοδος είναι πολύ αποτελεσματική και εύκολη να εφαρμοστεί. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι ιδιαίτερο, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εφαρμόσει τη διαδικασία για 5 λεπτά κάθε μέρα και να βρίσκεται στην κατάλληλη θέση. Ο Δρ Fukutsudzi είναι ένας εμπειρογνώμονας για τα προβλήματα με την πύελο, και ανακάλυψε ότι η κύρια αιτία του λίπους στην κοιλιακή τομή είναι η διακύμανση των πυελικών οστών και των οστών υποπλεύρια …
Όταν αποκάλυψε τη σύνδεση μεταξύ αυτών των δύο προβλημάτων, συνέλαβε αυτή τη μέθοδο για να είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος που μπορεί να αφαιρέσει τα περίσσεια λίπη γύρω από τη μέση σας.
Αυτή είναι η διαδικασία:
Διπλώστε  την πετσέτα και στερεώστε τη με κάποια ταινία
Καθίστε στο πάτωμα
Απλώστε την πετσέτα κάτω από την πλάτη σας στο ίδιο επίπεδο με τον ομφαλό σας, και  ξαπλώστε (βεβαιωθείτε ότι η πετσέτα είναι λίγο μεγαλύτερο από το πλάτος της πλάτης σας)
βάλτε τα πόδια σας στο άνοιγμα των ώμων όπως η εικόνα  έτσι ώστε να τους αντίχειρές σας  να είναι  μαζι
Επεκτείνετε πάνω από το κεφάλι σας, και να μετατρέψει τις παλάμες προς τα κάτω στη θέση όπου  τα δύο μικρά δάχτυλα σας θα αγγίξουν.
Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται να κάνετε. Μπορεί να φαίνεται απλό, αλλά αυτή η θέση δεν είναι τόσο άνετα όσο φαίνεται.
Σε περίπτωση που δεν είστε σε θέση να φτάσει στο τέλος του το χέρι, να φτάσει όσο μπορείτε στην αρχή, αλλά βεβαιωθείτε ότι αντίχειρές σας στα πόδια σας είναι συγκινητικό.
Ξαπλώστε σε αυτή τη θέση για πέντε λεπτά, τρεις φορές την ημέρα.
δέστε το βιντεο



Προσοχή: Σε περίπτωση που πάσχετε από οποιαδήποτε σπονδυλικής στήλης ή των οστών πάθηση, θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν από την εφαρμογή αυτής της μεθόδου.
Δεν είναι δύσκολο, αλλά στην αρχή θα νιώθετε άβολα ή επώδυνη, επειδή τα οστά σας θα αρχίσουν να επιστρέφουν στη φυσική τους θέση. Σε περίπτωση που δεν θα μπορούσε να εφαρμόσει αυτή τη μέθοδο για 5 λεπτά, θα πρέπει να ξεκινήσετε με συνεδρίες λεπτό ή δύο και να αυξήσει το χρόνο που σταδιακά μέχρι να φτάσετε στις απαιτούμενες 5 λεπτά. Αν σας αρέσει να έχει θετικά αποτελέσματα, δεν θα πρέπει να παραλείψετε μια μέρα. Στην πραγματικότητα, είναι ένα είδος από το τέντωμα.
Εάν τοποθετήσετε την πετσέτα κάτω απο το στηθος σας θα έχει ως αποτέλεσμα την άρση του στήθους.
Αν αυτό ισχύει για την περιοχή κάτω από τα πλευρά, η μέση θα είναι πιο σωστή
Θα πρέπει να γνωρίζετε γιατί ακόμα και μετά από 5 λεπτά του που βρίσκεται σε αυτή τη θέση, τα οστά και τους αστραγάλους θα γίνεις άκαμπτος. Έτσι θα πρέπει να αποφεύγονται απότομες κινήσεις μετά την θεραπεία.Θυμηθείτε, δεν κάνετε καμία απότομη κινηση.
Ακόμα και αν είστε δύσπιστοι, δεν έχετε τίποτα να χάσετε αν το δοκιμάσετε. Μην ξεχάσετε να μετρήσει το βαρος σας πριν από την εφαρμογή αυτής της θεραπείας.

Θα βελτιώσει επίσης τη στάση σας, που θα σας κάνει να νιώσετε πιο υγιείς. ο Πόνος στην πλάτη σας θα απενεργοποιηθεί.
Ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο όπου η θεραπεία θα σας εξήγησε πολύ καλά.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου