Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

ΤΟ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ ΠΟΤΟ ΓΙΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ

Θαυματουργό Juice: τρία κιλά λιγότερα μέσα σε πέντε ημέρες!
Ο χυμός χρησιμοποιείται στην καύση θερμίδων, που εφοδιάζει τον οργανισμό σας με βιταμίνες και ανόργανα συστατικά, και, επιπλέον, με τη χρήση του μπορείτε να έχετε τρία κιλά λιγότερα σε πέντε ημέρες.
Ο χυμός, που παρασκευάζεται με μόνο τρία συστατικά, βοηθά στην καύση των θερμίδων, και παρέχει επίσης το σώμα σας με βιταμίνες και μέταλλα. Επιπλέον, βελτιώνει την πέψη, και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για την εξάλειψη απο τα  περίσσεια υγρά και τις τοξινες από το σώμα.
Συστατικά:
– 1 ματσάκι μαϊντανό
– 1 λεμόνι
– 1 ποτήρι νερό
Ψιλοκόψτε το μαϊντανό, προσθέτουμε το χυμό λεμονιού και, στη συνέχεια, προσθέστε το  νερού. Θα πρέπει να πιείτε το χυμό με άδειο στομάχι κάθε μέρα, αλλά μόνο για πέντε ημέρες. Στη συνέχεια, θα πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα  δέκα ημέρες. Ο χυμός χρησιμοποιείται για την καύση θερμίδων, που εφοδιάζει τον οργανισμό σας με βιταμίνες και ανόργανα συστατικά, και, επιπλέον, με τη χρήση του μπορείτε να έχετε τρία κιλά λιγότερα σε πέντε ημέρες.
Ο μαϊντανός είναι ένα από τα πιο ισχυρά αντιοξειδωτικά γνωστά και είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά, όπως βήτα καροτένιο και ζεαξανθίνη και οι βιταμίνες C, Ε και Κ
Εδώ είναι μερικά από τα πιο κοινά οφέλη για την υγεία των φύλλων μαϊντανού:
-Ο μαϊντανός είναι γνωστό θα εξουδετερώσει ορισμένα καρκινογόνα κύτταρα  που θα αναστέλλει επίσης την ανάπτυξη του όγκου.
– Είναι γνωστό ότι είναι ένας αντι-φλεγμονώδης παράγοντας και μπορεί να βοηθήσει στη ρευματοειδή αρθρίτιδα.
– Ο μαϊντανός είναι επίσης πολύ χρήσιμος στη θεραπεία των λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος.
– Ο μαϊντανός  μερικές φορές χρησιμοποιείται για να αρχίσει την έμμηνο ρύση.
Παρενέργειες του μαϊντανού Juice εάν παίρνετε μαϊντανό σε μεγάλες ποσότητες:
– Ένας από τους μεγαλύτερους κινδύνους της χρήσης του μαϊντανού είναι ότι θα τονώσει την έμμηνο ρύση και  δεν πρέπει να χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.
– Δεν υπάρχουν αρκετά είναι γνωστά για την ασφάλεια της χρήσης μαϊντανό σε φάρμακα ποσότητες κατά τη διάρκεια του θηλασμού.
– Μην πάρετε μαϊντανό εάν πάσχετε από νεφρική νόσο.ο Μαϊντανός περιέχει χημικές ουσίες που μπορούν να κάνουν νεφρική νόσο χειρότερα.
– Λαμβάνοντας μαϊντανό σε ιατρικές ποσά μαζί με την αραίωση του αίματος φαρμακευτική αγωγή δεν συνιστάται.
πηγη
http://www.dailynutritionnews.com/miraculous-juice-three-kilograms-less-in-five-days/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου