Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

καθαρισμού του παχέος εντέρου

Το καλύτερο καθαρισμού του παχέος εντέρου

Οι γαστρεντερικές διαταραχές βρίσκονται συνήθως στη σημερινή κοινωνία, και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στο γεγονός ότι οι άνθρωποι καταναλώνουν ένα δίκαιο ποσό της λεγόμενης σύγχρονης διατροφής χωρίς θρεπτικές ουσίες απαραίτητες για την υγιή πέψη.
 Επίσης, η σύνθεσή τους ήταν επίσης ένα ευρύ φάσμα των τοξικών ουσιών, βαφές, τεχνητές γλυκαντικές ουσίες και pesticides.Some απλές διατροφικές αλλαγές μπορεί να συμβάλει σημαντικά στη βελτίωση και ακόμη και να θεραπεύσει πολλές διαταραχές του παχέος εντέρου. 
Δύο απλά υλικά αποτελούν τη βάση αυτής της απλής συρραφής.ο λιναρόσπορος πράξη σαν μικρή καθαριστές. Θα απορροφά το νερό και την επέκταση του παχέος εντέρου, κάνοντας στα εντερικά τοιχώματα σας λίγο υγιή scrub, ωθώντας  μέσα από τα έντερα σας, βοηθώντας τις τοξίνες κίνηση έξω από το σώμα.

 Κεφίρ περιέχει ένα τέλμα των ωφέλιμων βακτηρίων και ζυμών που αποικίζουν το έντερο σας.
Αυτά είναι  που εργάζονται για σας, βοηθώντας σας να χωνέψει το φαγητό σας, να συνθέσει βιταμίνες, και το πιο σημαντικό παλέψουν εισβολείς όπως το e-coli και παράσιτα. 
Χρησιμοποιήστε 1-2 κουταλιές της σούπας λιναρόσπορο έδαφος με 1/3 του φλιτζανιού του κεφίρ. 
Αναμίξτε αυτό δύο συστατικά και να το κάνουμε αυτό κάθε πρωί για 21 ημέρες. 
Προετοιμάστε ένα φρέσκο ​​τμήμα. Χρησιμοποιήστε αυτό το κόλον νηστικός για να αποφευχθεί η συσσώρευση των αποβλήτων των τοξινών στο σώμα σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου