Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Ορυκτό ΑΛΑΤΙ από τα Ιμαλάια

 ΤΙ ΚΑΝΕΙ;;; Απομάκρυνση τοξινών, μείωση φλεγμονών και δρα ενάντια στη κυτταρίτιδα!

Tο ορυκτό άλας θεωρείτο ο λευκός χρυσός για πολλούς αιώνες και σε πολλές περιοχές του πλανήτη είχε ύψιστη σημασία.
Το ορυκτό αλάτι είναι «χλωριούχο νάτριο» κατά έναν πολύ γενικό όρο. Παρατηρούμε όμως ότι το συνηθισμένο επιτραπέζιο αλάτι έχει τόσο πολύ υποβληθεί σε επεξεργασία με πρόσθετες ουσίες που δεν είναι τόσο πλούσιο σε φυσικά συστατικά.Το ορυκτό Αλάτι Ιμαλαϊων έχει 84 μεταλλικά στοιχεία και θρεπτικές ουσίες σε αντίθεση με το απλο αλατι που εχει μόνο 2 στοιχεία, συν διάφορα συνθετικά χημικά που προστίθενται στη συνέχεια και τα οποία αποτελούν αιτία για μπλοκαρίσματα σε διάφορα σημεία του σώματος και ιδιαίτερα στον εγκέφαλο του ανθρώπου.
Το αλάτι που καταναλώνουμε εισέρχεται και επεξεργάζεται στα νεφρά και εάν η ποσότητα που καταναλώνουμε είναι υπερβολική θα υπάρξει αντίκτυπος στην λειτουργία τους.
Το ορυκτό Αλάτι Ιμαλαϊων είναι περισσότερο από απλώς νάτριο και χλώριο. Μπορεί να θεωρηθεί ολιστικό, θρεπτικό, αμετάβλητο, φυσικό αλάτι που κρυσταλλοποιείται μέσα στη γη στην διάρκεια εκατομμύριων ετών.
Είναι αγνό, φυσικό, που έχει υποστεί τεράστια πίεση σε διάρκεια εκατομμυρίων ετών και έχει δημιουργήσει το κρυσταλλικό αλάτι το οποίο έχει δεσμεύσει τα καθαρά στοιχεία τα οποία μεταβολίζονται εύκολα στον οργανισμό.
Αντικαταστήστε τα χημικά πρόσθετα που περιέχει το κοινό αλάτι με τα 84 απαραίτητα στοιχεία που έχει το ορυκτό κρυσταλλικό αλάτι Ιμαλαϊων.
Ιδιότητες:
Απομάκρυνση των τοξινών
Καλή χώνευση
Καταπολέμηση της κατακράτησης υγρών
Υποστήριξη του φυσιολογικών επιπέδων σακχάρου στο αίμα
Ρύθμιση της πίεσης
Μειώνει τις φλεγμονές βελτιώνοντας το ανοσοποιητικό
Διαλυμένο σε νερό:
Δερματικές παθήσεις
Για φλεγμονές στοματικής κοιλότητας
Εξισορροπεί το ph του δέρματος προσφέροντας ενυδάτωση και σύσφιξη
Κατά των μυϊκών πόνων και των καταπονημένων αρθρώσεων.
Το ορυκτό Αλάτι Ιμαλαϊων είναι χρήσιμo για πολλά πράγματα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί εκτός των άλλων για να καθαρίσει τα ιγμόρια ώστε να αποτρέψει το συνάχι και να αποσυμφορίσει τη μύτη και τις ρινικές μολύνσεις, χρησιμοποιείται για πλύσεις στα μάτια για να αποκαταστήσει την υγρασία στα ξηρά μάτια, για εισπνοές για να θεραπεύσει τις αναπνευστικές διαταραχές, όπως η βρογχίτιδα, στο μπάνιο γιατί προσφέρει τα ίδια αποτοξινωτικά αποτελέσματα όπως μια τριήμερη νηστεία και για μάσκες ομορφιάς για να θεραπεύσει ερεθισμούς του δέρματος, τραυματισμούς των ιστών, προβλήματα στις αρθρώσεις, την κυτταρίτιδα και για να αναζωογονήσει και να σφίξει το δέρμα

www.awakengr.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου