Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ ΔΙΑΙΤΕΣ


ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ ΔΙΑΙΤΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΗΣΤΕΙΑΣ. ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ 


Πάρτε το ελαιόλαδο λίγα λεπτά πριν το πρωινό είναι καλό, διότι με αυτόν τον τρόπο όλα τα θρεπτικά συστατικά απορροφάται πλήρως, αφού το σώμα δεν κάνει καμία άλλη πεπτική διαδικασία.
Λάδι έξτρα παρθένο ελαιόλαδο είναι η υψηλότερη ποιότητα, που θεωρείται ο ακρογωνιαίος λίθος στην υγιεινή μεσογειακή διατροφή, αλλά και να έχει πολλές θρεπτικές ιδιότητες, επίσης, έχει σημαντικές φαρμακευτικές ιδιότητες που μπορεί να βελτιστοποιηθεί εάν λαμβάνεται με άδειο στομάχι.
Όλα τα φάρμακα και φυσικές θεραπείες που αποσκοπούν στην αναζωογόνηση του σώματος και να αποκαταστήσει την υγεία συνήθως λαμβάνεται με άδειο στομάχι, γιατί η αποτελεσματικότητα τους αυξάνεται και οι παροχές δει μέσα σε λίγες ημέρες, εάν η κατανάλωση πραγματοποιείται σταθερά .
Είναι μια πραγματικότητα ότι μετά από μια ορισμένη ηλικία χάσουν βάρος γίνεται πιο περίπλοκη, αλλά ούτε θα πούμε ότι είναι αδύνατο. Όλοι θέλουμε να φαίνουμε καλά για να νιώθουμε καλά. Αν φτάσετε στο 40, έχετε παρατηρήσει ότι ο μεταβολισμός σας αρχίζει να παίρνει ένα διαφορετικό ρυθμό και τροφές χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να γίνει ενέργεια και λιγότερο χρόνο για να γίνει το λίπος.
Εκτελεί τη συνήθεια να λαμβάνουν μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο έξτρα παρθένο 5 λεπτά πριν το πρώτο γεύμα, το σώμα σας θα σας ευχαριστώ και θα δείτε αντανακλάται στο δέρμα, τα μαλλιά, τα νύχια σας και την κοιλιά σας, καθώς βοηθά στην εξάλειψη συσσωρευμένο λίπος σε αυτόν ... εδώ είναι αυτές οι συμβουλές που θα σας εξυπηρετήσουν:
Σας βοηθά να χάσετε βάρος:
Olive νηστείας έλαιο προωθεί τον καθαρισμό του σώματος, αποτρέπει την κατακράτηση υγρών και είναι μια λιπαρή ουσία επιβραδύνει τη γαστρική κένωση, αφήνοντας πείνας χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να εμφανιστούν. Επιπλέον, μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο παρέχει περίπου 40 θερμίδες, επομένως, δεν είναι ασυμβίβαστο σε μια δίαιτα για να χάσετε βάρος.
Διατηρεί το πεπτικό σύστημα καθαρό:
Πάρτε το ελαιόλαδο με άδειο στομάχι, όταν πρόκειται για ένα ελαιόλαδο έξτρα παρθένο, βοηθά να καθαρίσει το συκώτι, πάγκρεας και της χοληδόχου κύστης, εμποδίζοντας το σχηματισμό πέτρας και την προώθηση των σημαντικών λειτουργιών του ήπατος, μεταξύ των οποίων θα πρέπει να επισημανθεί την πέψη των λιπών και τον καθαρισμό του οργανισμού.
Προστατέψτε το σώμα σας από την αρχή της ημέρας:
Το ελαιόλαδο είναι πολύ πλούσιο σε πολυφαινόλες, αντιοξειδωτικά που προστατεύουν τις κυτταρικές μεμβράνες και το DNA από την επιβλαβή δράση των ελεύθερων ριζών. Επιπλέον, το γεγονός ότι το ελαιόλαδο γίνεται με άδειο στομάχι εμποδίζει την αναπαραγωγή καρκινικών κυττάρων στο παχύ έντερο.
Πέρα από την ενσωμάτωση υγιεινών συνηθειών και τη διατροφή σας καλύτερα, είναι σημαντικό να δώσετε προσοχή σε άλλους παράγοντες που επηρεάζουν επίσης τον μεταβολισμό του κάθε οργανισμού. Όταν οι άνθρωποι είναι ήδη 40 ετών ή μεγαλύτεροι, είναι πιθανότατα σε ένα στάδιο έντονης εργασιακής δραστηριότητας, παίρνοντας σημαντικές αποφάσεις και αυξάνοντας ακόμα τα παιδιά, έτσι η ζωή είναι συχνά πολύ δραστήρια και γεμάτη ανησυχίες.
Αυτό προϋποθέτει ένα επίπεδο άγχους που παρόλο που δεν πιστεύετε ότι επηρεάζει την πτώση του βάρους σας.
Το άγχος σας αναγκάζει να απελευθερώσετε μια ορμόνη που ονομάζεται κορτιζόλη, η οποία είναι υπεύθυνη για το λίπος που κατευθύνεται προς την κοιλιά και τοποθετείται σταθερά εκεί. Γνωρίζουμε ότι ο έλεγχος του στρες είναι πολύ δύσκολος, αλλά το γεγονός ότι καταλαβαίνετε ότι είναι επιβλαβές για τη σιλουέτα σας θα σας κάνει να σκεφτείτε λεπτομερέστερα τον έλεγχο που πρέπει να έχετε πάνω του.
Τέλος, επανεξετάστε τη ρουτίνα άσκησής σας έτσι ώστε να μην γίνει μια ρουτίνα. Αναζητήστε βόλτες ή ποδηλασία με φίλους ενώ συζητάτε ή κάνετε λήψη κάθε εβδομάδα διαφορετικά σεμινάρια Διαδικτύου με ασκήσεις για να ασκείτε πάντα διαφορετικές δραστηριότητες.
Τον τελευταίο καιρό λέγεται ότι τα 40 χρόνια είναι τα νέα 20 και αν και αυτό μπορεί να συζητηθεί, η αλήθεια είναι ότι σε αυτή την ηλικία είναι αρκετά νέα και ζωτικής σημασίας για να ασκήσει σωματική δραστηριότητα και το σώμα μας ανταποκρίνεται θετικά στις αλλαγές στη διατροφή, οπότε είναι ο ιδανικός χρόνος για να διορθώσετε το βάρος σας και να φτάσετε στο επιθυμητό. Κάντε την απόφαση να κάνετε αυτές τις αλλαγές στη ζωή σας που θα ωφελήσουν τη σωματική και ψυχική σας υγεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου