Σάββατο 4 Απριλίου 2015

ΛΙΩΣΤΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΣΑΣ ΛΙΠΟΣ

 ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΣΧΥΡΟ ΠΟΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕ 2 ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ!

  • 400 γραμμάρια ρίζα σέλινο – ”σελινόριζα”( μπορείτε να το βρείτε στο σουπερμάρκετ)
  • 1 κιλό λεμόνι
*Η σελινόριζα έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες, διουρητικές ιδιότητες, ενώ βοηθά στην καταπολέμηση διαφόρων οιδημάτων, τονώνει το πεπτικό σύστημα και το συκώτι και ωφελεί τους πάσχοντες από διαβήτη.
*Το λεμόνι- Ο χυμός του λεμονιού περιέχει μεγάλη ποσότητα από Βιταμίνες και κυρίως βιταμίνη C. Παλιότερα τον χυμό του λεμονιού τον χρησιμοποιούσαν σαν αντισκορβουτικό. Επίσης το λεμόνι:  1) Ενισχύει το ανοσοποιητικό
2) Τα λεμόνια είναι απίστευτα αλκαλική τροφή , 3) Βοηθά στην απώλεια βάρους , 4) Ενισχύει την πέψη , 5) Λειτουργεί ως φυσικό διουρητικό , 6) Καθαρίζει το δέρμα , 7) Ενυδατώνει το λεμφικό σύστημα  … αυτά είναι λίγα από τα οφέλη του λεμονιού .
Διαδικασία:
Τρίβετε 400 g ρίζα σέλινο. Προσθέστε 2l νερό και τρίψτε λίγη φλούδα λεμονιού. Το βράζετε (”μαγειρέψτε”) για 20 λεπτά, στη συνέχεια, αφήστε το να κρυώσει για 5-6 ώρες. Στύβουμε 1 κιλό λεμόνι και ρίχνουμε το χυμό στο προηγούμενο μείγμα. Σουρώνετε το υγρό μέσα από ένα σουρωτήρι και ρίξτε το σε ένα γυάλινο μπουκάλι.
Κατανάλωση:
Πείτε αυτό το ποτό πριν από τα γεύματα τρεις φορές την ημέρα. Πίνετε περίπου 100 ml,( μπορεί επίσης να διαλυθεί με νερό.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου